Onderhoud en reparatie

Onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op autopech en zorgt daarnaast voor veiligere rijomstandigheden voor uzelf maar ook voor uw medepassagiers.
Wij zijn gespecialiseerd in Mitsubishi. Uiteraard kunt met ieder merk auto bij ons terecht voor onderhoud en reparatie of een grote / kleine beurt.
Wij zijn van alle markten thuis en zullen u daarom altijd een onafhankelijk advies geven wat betreft reparaties of onderhoudsbeurten.
Onze klanten beoordelen ons met een 9.

KLEINE ONDERHOUDSBEURT EN GROTE ONDERHOUDSBEURT
Wat is nu het verschil tussen een kleine- en grote onderhoudsbeurt en wanneer is uw auto aan de beurt?
Kleine onderhoudsbeurt
Waar bestaat een kleine onderhoudsbeurt uit en om de hoeveel kilometers moet dit gedaan worden? Tijdens de “kleine beurt” wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Daarnaast worden alle vloeistoffen gecontroleerd en eventueel bijgevuld. Ook testen wij uw accu. De auto wordt daarnaast gecontroleerd op belangrijke punten als banden, remmen en verlichting. Mocht er een reparatie noodzakelijk zijn dan zullen wij altijd contact met u opnemen. Bij Autobedrijf John Visser komt u daarom nooit voor onaangename verassingen te staan.
De onderhoudsintervallen, dus het aantal kilometers tot de kleine beurt zijn verschillend per merk maar liggen normaliter tussen de 10.000 en 20.000 kilometer. Ook de kleine beurt wordt volgens fabrieksvoorschriften en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd.
Grote onderhoudsbeurt
Waar bestaat een grote onderhoudsbeurt uit en om de hoeveel kilometers moet dit gedaan worden?
De grote onderhoudsbeurt wordt volgens fabrieksvoorschriften en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. Allereerst wordt de auto grondig gecontroleerd op een aantal belangrijke punten zoals de controle van het remsysteem, banden, verlichting, airbags en andere belangrijke systemen.
Daarnaast wordt uiteraard de olie ververst en zullen alle filters vervangen worden. De vloeistoffen zoals koelvloeistof en ruitenwisservloeistof worden evenals de remvloeistof gecontroleerd en eventueel bijgevuld of ververst. De bougies of de gloeibougies worden vervangen en er zal daarnaast naar de staat van de accu gekeken worden door middel van een test simpelweg omdat de accu op nummer 1 staat qua pech onderweg.
De onderhoudsintervallen, dus het aantal kilometers tot de grote beurt zijn verschillend per merk maar liggen normaliter tussen de 20.000 en 30.000 kilometermeter.
Reparatie
Wat we met de onderhoudsbeurten proberen te voorkomen is dat u onverwachts een defect aan uw auto krijgt. Helaas kan dit ondanks regelmatig goed onderhoud tóch gebeuren. Wanneer u een probleem heeft met uw auto kunt u rekenen op ons. Wij stellen een snelle diagnose en proberen het euvel zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk op te lossen.
Wij staan voor een snelle en doeltreffende service, bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en we zullen altijd met u overleggen voordat we beginnen aan kostbare reparaties.

Meer weten?
Of meteen een afspraak maken?
Neem gerust eens contact met ons op.
De koffie staat altijd klaar en wij geven u graag vakkundig advies.